Zelfontwikkeling

groeien door te ontwikkelen
ZelfontwikkelingPersoonlijke groei

Ga voor zelfontwikkeling zodat jij het verschil gaat maken!

“Het klinkt allemaal zo simpel…”
Vaak is dat hetgeen wat we horen aan tafel wanneer we de ander vaardigheden aanreiken. Het begint bij bewustwording. Want we communiceren met alles; verbaal én non-verbaal. En alles heeft (onbewust) betekenis. 

…en zo simpel is het: je maakt het (je)zelf lastig.

Daarom reiken we de vaaridgheden niet uit vanuit een ‘Hoe’, maar vanuit de ‘Waarom’. Want dan ben jij in staat om het je eigen te maken. En daarmee wordt het geen aangeleerd trucje, maar een verandering in jezelf. 

Communicatie training

Communiceren vanuit je IK

Zeggen wat je echt bedoelt en daardoor krijgen wat je wilt zonder de verbinding met de ander te verliezen.

organisatie ontwikkeling

Positief manipuleren

Met elke communicatie beïnvloedt je. Het is de kunst om deze invloed in te zetten met als doel een positief resultaat voor de ander én jezelf.

organisatie ontwikkeling

Haal het maximale uit jezelf

Stap over je eigen barrieres heen. Ga dat doen wat je eigenlijk altijd al hebt gewild, maar waarvan je het niet aandurfde om het te doen of waarvan je dacht dat je het niet kon.

groepsdynamiek

Show your Self

Zelfontwikkeling maakt het verschil

Zelfontwikkeling verrijkt je leven

In ons aanbod van trajecten voor Zelfontwikkeling kies je voor het aanleren van vaardigheden. Daarbij werken we niet alleen aan nieuwe kennis maar ook aan de toepassing hiervan. 

WETEN is nog niet altijd DOEN

Daarom zijn al onze trajecten pas een succes als jij zonder moeite de vaardigheden weet toe te passen.

Welk traject je ook kiest, onze begeleiding gaat verder dan alleen het aanreiken van de methode. Praktisch, gericht op jouw situatie en direct toepasbaar. Je leert niet alleen. Je verandert. En daarmee maak jij het verschil.

Coachend maken we je bewust

Trainingen voor zelfontwikkeling

Reis met ons mee en bekijk de verschillende trainingen, die we aanbieden. Er zit vast iets tussen wat bij jou past en wat je aanspreekt. En mocht je er niet uit komen; bel ons gerust. We helpen je graag.

Communiceren vanuit je IK

Zeggen wat je echt bedoelt en daardoor krijgen wat je wilt zonder de verbinding met de ander te verliezen.

Positief Manipuleren

Met elke communicatie beïnvloedt je. Het is de kunst om deze invloed in te zetten met als doel een positief resultaat voor jezelf én de ander.

Haal het maximale uit jezelf

Stap over je eigen barrieres heen. Ga dat doen wat je eigenlijk altijd al hebt gewild, maar waarvan je het niet aandurfde om het te doen of waarvan je dacht dat je het niet kon.

Je persoonlijke dynamiek

Hoe kom je over op de ander en is dat ook daadwerkelijk de manier waarop je dat zou willen?

Coaching bij aandacht

Als je het beste uit jezelf wilt halen, niet het meeste...

Onze missie: Inspireren & Ont-wikkelen

AANDACHT betekent...

...aandacht voor jou. Voor wie je bent en waarom je bent wie je bent.

Door te inspireren. Je bewust te maken met inzichten. Door je te ont-wikkelen tot je pure kern. Dat is wat wij doen. Onze focus ligt op attitudeverandering. De barrières wegnemen, die je belemmeren om te doen wat je zelf heel graag wilt doen op jouw eigen authentieke wijze. Waardoor je op een andere manier in het leven komt te staan: vrijer en bewuster. Je komt los van het oordeel van de ander. Je staat in jezelf. Juist dan ontstaat echte verbinding.

Individueel

Onze coaching is 1 op 1. Géén groepssessies. Individueel, gericht op jouw persoonlijke groei!

verandering

Coaching, die je helpt te veranderen zodat het voor jou beter wordt. Vanuit vrijheid en zelfbeschikking.

online coaching

AANDACHT is gevestigd in het prachtige Karinthië in Oostenrijk. Je kunt zowel online coaching bij ons volgen. Of ga op workaction naar Oostenrijk voor een krachtig persoonlijke ontwikkelingsweek.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Dus onze coaching ook. Met een aanpak die we volledig afstemmen op wat jij nodig hebt.

Nu bij ons mogelijk!

Persoonlijke ontwikkeling in Oostenrijk

Ook wij zijn volop in ontwikkeling en groei. Onze eigen wens om in de bergen te wonen, hebben we op dit moment gerealiseerd. Dit betekent dat het vanaf nu mogelijk is om bij AANDACHT een persoonlijk ontwikkelingstraject te volgen in de bergen. We gaan de trajecten inrichten specifiek voor mensen, die een stap verder willen maken in hun leven. Voor mensen, die graag vanuit een hernieuwde blik op hunzelf hun volgende stappen in het leven willen gaan maken. Dit doen we door je uit te dagen. Waarbij we de elementen van het landschap meenemen zodat jij jezelf echt leert kennen. ​