Yoga retraite in Zuid-Limburg

Op een unieke locatie, middenin de natuur
Persoonlijke ontwikkelingBurn-out Herstel Centrum
yoga retraite in limburg

Een basis in de essentie van yoga

De yoga retraite: PUUR Yoga

Ontdek door bewustwording de essentie

De PUUR YOGA retraite is er voor jou als je een start wilt maken met yoga en dit graag onder persoonlijke begeleiding wilt doen. Een midweek, die volledig in het teken staat van Yoga. Naast de directe ervaring krijg je ook meer achtergrondinformatie. Yoga is namelijk niet puur het doen de poses. Yoga is veel meer dan dat. Denk hierbij aan de wat, hoe en waarom van yoga. Het effect op je lichaam en geest. En leer jezelf en je lichaam begrijpen in dat wat je lichaam tijdens yoga je vertelt. Er zijn tal van yoga-vromen te vinden, maar waar draait het nu eigenlijk allemaal om? Welke stijl past bij datgene wat jij nodig hebt? Welke stijl past bij jouw energie.

Je zit een week in de snoepwinkel van yoga en mag daarbij alles uitproberen. Je maakt een reis door de yoga wereld en wordt daarbij helemaal ondergedompeld in yoga als levensstijl.

Denk hierbij aan:
* Ervaren verschillende stijlen van yoga
* Achtergrond informatie Yoga filosofie
* Ademhalingswerk
* Koppeling fysiek-energetisch lichaam en spirituele- of persoonlijke ontwikkeling

Het pad van yoga

Yoga Sutra

Ontdek de verbinding met jezelf

De eerste Yoga Sutra (handboek voor Yogi’s) zegt: Atha Yoga Anushanam. Wat betekent: NU begint het pad van yoga. Er vanuit gaande dat yoga niet zomaar op jouw levenspad verschijnt. Het beschrijft het moment waarop je er klaar voor bent. Openstaat om de wijsheid van yoga te ontvangen. Vergelijkbaar met een voor ons bekend spreekwoord: ”Wanneer de leerling er klaar voor is zal de leraar verschijnen”. 

Ben jij toe aan een gezonde en duurzame verbinding met jezelf? Wil je rust en ruimte creëren? Ben je nieuwsgierig welke rol yoga in je dagelijks leven kan hebben? Of wil je fysiek en mentaal gezondheid manifesteren?
Het maakt niet uit wat jou naar het yoga pad trekt. Eens begonnen ontvouwd de rest zich als vanzelf.

In deze PUUR YOGA retraite zet je jouw eerste stappen. Op maandag wordt je verwelkomt en wordt de richting en intentie voor de week geplaatst. Dagelijks (di-do) heb je daarna 2 sessies met yogadocent Eveline Smeets. Daarnaast heb je alle tijd voor jezelf. Je je gaat vrijdag naar huis met een gevulde tool box en concrete handvaten om jouw yogareis te vervolgen.  

 

 

retraite individueel
coaching training

In de juiste context

Een bijzonder speelveld 

Voor fysieke en persoonlijke ont-wikkeling

Al lijkt het soms om de houding te gaan in yoga. Is deze uiteindelijk niet meer dan een tool om verdere deuren te openen. Het gaat namelijk helemaal niet om het kunnen van bepaalde lichamelijke trucjes. En ook niet om het bereiken van een specifiek doel.
Kun je vanuit rust en kalmte observeren wat er gebeurt op het moment dat je een houding doet? Wie is diegene die deze houding uitvoert? Laat de yogamat werken als een spiegel. Je kijkt hierin niet naar buiten maar naar binnen. Van binnenuit begin je met afpellen van zowel fysieke als mentale patronen en blokkades. Die uiteraard voor iedereen anders zijn. Om uiteindelijk uit te komen bij niets anders dan ze essentie van het ZIJN.  

 

Even alles samengevat

Retraite: PUUR Yoga

Verblijf: maandag tot vrijdag in een vakantiewoning op Hoeve de Linde incl. bed- en badlinnen.
Aankomst: maandag vanaf 12:00 uur
Vertrek: vrijdag voor 11:00 uur

Sessies
Maandag word je verwelkomd met een sessie van 1,5 uur | Dinsdag tot donderdag krijg je 2 sessies per dag van + 1 uur | In totaal heb je in deze midweek 7 privé sessies.

Wat mag je verwachten?
* Je gaat verschillende stijlen van yoga ervaren
* Je krijgt achtergrondinformatie over de yoga filosofie
* Je gaat ook aan de slag met je ademhaling. Er is aandacht voor diverse pranayama technieken.
* Je maakt een connectie tussen je fysieke en energetische lichaam en je maakt een stap in je eigen spirituele en persoonlijke ontwikkeling

Wat heb je nodig?
– Gemakkelijk zittende (warme)kleding
– Een dekentje
– Eventueel je eigen yogamat en meditatiekussen. Deze zijn ook op locatie aanwezig.
– Pen en papier voor eventuele aantekeningen.
– In onze retraite zorg je zelf voor eten en drinken. Je woning is voorzien van alle gemakken om te kunnen koken. Er zijn een aantal supermarkten in de directe omgeving, op loopafstand. Gezien de intentie van deze week (even los van de rat- race zijn) is het wenselijk om je boodschappen vooraf te doen.
– Alle andere spullen om deze week goed voor jezelf te kunnen zorgen. Je zit in het buitengebied, middenin de natuur. En je krijgt tijd genoeg om ook daar van te genieten.

Kosten: €795,-

Nieuw!

Retraite: PUUR Yoga nu ook als DUO-retraite 

Duo-retraite
Heb je geen zin om alleen op retraite te gaan maar zou je wel graag met vriend of vriendin willen komen? 
Dat kan bij deze PUUR yoga retraite. Kom samen! Je deelt een appartement op Hoeve de Linde en neemt samen deel aan de dagelijkse sessies. Daarnaast heb je ruim te tijd om samen, of ieder voor zich, te doen waar je behoefte aan hebt.

Kosten: €995,-

Coaching bij aandacht

Als je het beste uit jezelf wilt halen, niet het meeste...

Wat we nog meer doen:

Maatschappelijk Ontwikkelend Ondernemen

Zet ons in als vergadercoach

Ontdek je missie

Bedrijfsmaatschappelijk werk

Training Nieuw Leiderchap

Onze missie: Inspireren & Ont-wikkelen

AANDACHT betekent...

...aandacht voor jou. Voor wie je bent en waarom je bent wie je bent.

Door te inspireren. Je bewust te maken met inzichten. Door je te ont-wikkelen tot je pure kern. Dat is wat wij doen. Onze focus ligt op attitudeverandering. De barrières wegnemen, die je belemmeren om te doen wat je zelf heel graag wilt doen op jouw eigen authentieke wijze. Waardoor je op een andere manier in het leven komt te staan: vrijer en bewuster. Je krijgt de verantwoording over je leven terug. Je komt los van de ander. Je staat in jezelf. Waardoor echte verbinding ontstaat. 

Individueel

Onze coaching is 1 op 1. Géén groepssessies. Individueel, gericht op jouw persoonlijke groei!

verandering

Coaching, die je helpt te veranderen zodat het voor jou beter wordt. Vanuit vrijheid en zelfbeschikking.

midden in de natuur

AANDACHT ligt in het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland. Weg uit de drukte en het moeten. Terug naar puur: jezelf.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Dus onze coaching ook. Met een aanpak die we volledig afstemmen op wat jij nodig hebt.

Kom tot rust

Retraite bij AANDACHT

Bij AANDACHT bieden we verschillende soorten retraite aan. Uniek aan onze retraite is dat ze allemaal individueel zijn. Onze retraites bestaan dus niet uit groepssessies, maar zijn individuele sessies. Geheel op jou als persoon gericht. Onze visie is dat een retraite geen groepsactiviteit is. Je wilt juist even alleen maar bezig zijn met jezelf.

Contact

AANDACHT Inspireren & Ont-wikkelen

Schuttebergsweg 5 in Vaals

06-18 16 81 05

info@aandacht.tv