Training voor Persoonlijke Ontwikkeling

Training met inzicht en reflectie
VergadercoachBurn-out Preventie Training
coaching training

Ontwikkel jezelf met behulp van onze trainingen

Training voor je persoonlijke ontwikkeling

We bieden verschillende trainingen aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Bij ons begin je aan een reis, een ontdekkingsreis naar je eigen IK. Steeds een stap verder in je eigen ontwikkeling en proces. We stemmen met je af wat bij je past en geven je daarin de ruimte om te zoeken naar de training en de begeleiding die jij nodig hebt.

“De betekenis van je communicatie is de respons die je krijgt”

In elke training staat communicatie, je eigen communicatie naar jezelf en naar anderen, centraal. Je leert bijvoorbeeld over je eigen gedragspatronen en hoe deze van invloed zijn op je communicatie. Wanneer je weet welke waarden belangrijk voor je zijn, kun je vanuit je eigen IK communiceren. Je leert waar je kracht zit en we helpen je om je eigen talenten te ontdekken.

Coachend maken we je bewust

Trainingen voor persoonlijke ontwikkeling

Reis met ons mee en bekijk de verschillende trainingen die we aanbieden. Er zit vast iets tussen wat bij jou past en wat je aanspreekt. En mocht je er niet uit komen; bel ons gerust. We helpen je graag.

Communiceren vanuit je IK

Zeggen wat je echt bedoelt en daardoor krijgen wat je wilt zonder de verbinding met de ander te verliezen.

Positief Manipuleren

Met elke communicatie beïnvloedt je. Het is de kunst om deze invloed in te zetten met als doel een positief resultaat voor jezelf én de ander.

Haal het maximale uit jezelf

Stap over je eigen barrieres heen. Ga dat doen wat je eigenlijk altijd al hebt gewild, maar waarvan je het niet aandurfde om het te doen of waarvan je dacht dat je het niet kon.

Je persoonlijke dynamiek

Hoe kom je over op de ander en is dat ook daadwerkelijk de manier waarop je dat zou willen?

Communicatie training

Zeggen wat je denkt en voelt, zonder belemmering

Communiceren vanuit je IK: dé assertiviteitstraining

De maatschappij heeft ons geleerd om aan verwachtingen te voldoen. Vraag jij je ook wel eens af of deze verwachtingen wel in lijn liggen met die van jezelf? In gesprek met onze ouders, vrienden, of op het werk wordt regelmatig een beroep op je gedaan. Het lijkt alsof we geprogrammeerd zijn om vooral de ander een plezier te doen. Wat zou het jou opleveren als je gewoon kunt zeggen wat je denkt en voelt. Zonder de aansluiting met de ander te verliezen. Dus: hoe blijf je bij jezelf? Want alleen dan kun je zeggen: Ik communiceer vanuit mijn ‘IK’.

Voor…

Deze training is geschikt voor iedereen, die bewuster wilt communiceren in privé en professionele relaties. Wil je beter bij je eigen standpunt blijven? Jezelf beter verkopen? Dan is deze training heel geschikt voor jou!

Ik leer…

De training wordt gegeven door professionele coaches, die je begeleiden tijdens de training. Samen met de rest van de deelnemers doe je actief mee aan de vraagstellingen en worden je nieuwe inzichten aangereikt. We gaan tijdens de training onder andere in op:

 • ‘Wie ben ik’, ‘Wat kan ik’ en ‘Wat wil ik’
 • Jouw manier van communiceren en het effect daarvan op anderen
 • Hoe blijf je vanuit jouw ‘IK’ communiceren onder druk
 • Assertief te reageren.

Ik kan dan…

…zeggen wat ik echt bedoel. En daardoor krijgen wat ik graag wil.

Nog wat details:

 • Minimaal aantal deelnemers: 5 Maximaal: 12
 • Investering: Tijdelijk slechts €45,-
 • Locatie: bij AANDACHT op Hoeve de Linde in Vaals. Deze training kunnen we, indien gewenst, ook incompany verzorgen
 • Er is geen vooropleiding vereist

Hoe krijg je de ander mee?

Positief Manipuleren

Bij elke stap die je zet, zowel op je werk als in privé, beïnvloed je altijd je omgeving. Zodra je weet waarmee jij invloed uitoefent kun je deze ook bewust inzetten. Het sturen van processen en mensen onder jouw invloed heet “manipuleren”.
Gebruik je jouw invloed met als doel een positief resultaat voor jezelf maar óók voor de ander dan spreken we over “positief manipuleren”.

Voor…

Je wilt graag je punt duidelijk maken en anderen met je meekrijgen in je verhaal. Dat je partner je voortaan direct begrijpt als je iets wilt! Of die lastige collega overtuigen van jouw ideeën. Dan is het nu tijd dat je leert positief te manipuleren.
 

Ik leer…

In de training positief manipuleren van AANDACHT wordt ingegaan op de mogelijkheden en de manier waarop jij positief kunt manipuleren binnen je werksituaties en thuis. De volgende onderwerpen komen aan bod:
coaching uniek
 • Onbewuste en bewuste communicatie
 • Controle over jezelf en anderen
 • De geheimen van lichaamstaal
 • De perfecte eerste indruk maken
 • Je uitstraling aanpassen aan wie je wilt zijn
 • Hoe je alles bij anderen gedaan krijgt
 • Ontwikkel meer zelfvertrouwen
 • De invloed van je mindset
 • Manipulatie positief inzetten voor jezelf en anderen.

Ik kan dan…

…anderen zo beïnvloeden dat ik mijn zin krijg.

Nog wat details:

 • Minimaal aantal deelnemers: 5 Maximaal: 12
 • Investering: € 450,- (excl. btw)
 • De training duurt 3 dagdelen, verspreid over een aantal weken. Je krijgt tussen de trainingen de tijd om het geleerde in de praktijk te brengen en te oefenen. Zodat je onbewust bekwaam wordt.
 • Locatie: bij AANDACHT op Hoeve de Linde in Vaals
Coaching haal het maximale uit jezelf

Ga doen wat je eigenlijk altijd al hebt gewild

Haal het maximale uit jezelf

Wil je weten waar je talenten liggen? En hoe je deze maximaal kunt benutten? Ga dan de uitdaging met jezelf aan! Drie dagdelen lang sta jij centraal in wat je echt wilt, wat je kunt en hoe je daar vorm aan kunt geven.

Ontdek jouw kracht en hoe je deze kunt gebruiken om te krijgen wat je wilt in werk en privé. Het maximale uit jezelf te kunnen halen is een onderdeel van je persoonlijke groei.

Voor…

Je wilt voor jezelf beginnen, stoppen met roken, van baan veranderen of afvallen. Maar het lukt je niet om de stap te zetten. Dan is deze training de manier voor jou om jezelf over de drempel heen te zetten. Om voor jezelf een strategie te gaan maken om zo je doel te halen.

Ik leer…

Je werkt tijdens deze training een hele dag aan jezelf. Je leert je eigen valkuilen te ontdekken. Van ons krijg je vervolgens methodes aangereikt zodat je hier niet meer in hoeft te stappen. Op deze dag creëer jij je eigen plan van aanpak voor je toekomst. De dag bestaat uit 3 gedeeltes:

 • Wat wil ik?
 • Wat houdt me tegen?
 • Hoe ga ik het aanpakken!

Ik kan dan…

…het maximale uit mezelf halen. Waarbij ik duidelijk mijn grenzen weet en deze ook kan verleggen.

Nog wat details:

 • Minimaal aantal deelnemers: 5 Maximaal: 10
 • Training bestaat uit 3 dagdelen
 • Investering: € 185,- (excl. btw)
 • Locatie: in het Inspiratiecentrum van AANDACHT op Hoeve de Linde.
 • Er is geen vooropleiding vereist (de training “communiceren vanuit je IK” is wel een aanrader)

Hoe kom jij over op de ander?

Je Persoonlijke Dynamiek

Wat is de indruk die jij maakt

Je kent dat wel, die momenten waarop je ergens binnenkomt (netwerkbijeenkomst of sollicitatie) en je de juiste indruk wilt maken. Ben jij je eigenlijk wel bewust hoe je overkomt op de ander? En, hoe zou je willen overkomen. Zou het niet handig zijn als jij gewoon kunt zijn wie je bent en daardoor ook ‘gezien’ wordt door anderen.

In de themabijeenkomst “je persoonlijke dynamiek” gaat AANDACHT in op dit onderwerp. Als lichaamstaal-specialist kijkt AANDACHT naar waar het nu “in zit”.

Voor…

Iedereen die zich niet langer wil verbergen. En dus zichzelf vanuit zijn eigen puurheid wilt profileren en daarbij zijn eigen uitstraling beter wilt neerzetten. Erg handig als je binnenkort een b.v een sollicitatie gesprek hebt.

Training Persoonlijke dynamiek

Ik leer…

Ook wordt er gekeken naar jouw eigen persoonlijke dynamiek en hoe deze is aan te passen aan je eigen wens. Ga uitstralen wat jij wilt en ontwikkel je eigen charisma.

Deze themabijeenkomst is geen passieve bijeenkomst maar een interactieve bijeenkomst. Van jou als deelnemer wordt verwacht dat jij je persoonlijke dynamiek wilt ontwikkelen en actief mee doet.

Ik kan dan…

…mezelf op authentieke wijze presenteren: zoals ik ben en dus zoals ik graag wil worden gezien. Een perfecte eerste indruk maken

Nog wat details:

  • Minimaal aantal deelnemers: 5 Maximaal: 10
  • Investering: € 65,- (incl. btw)
  • Locatie: bij AANDACHT in Vaals
  • Er is geen vooropleiding vereist

Coaching bij aandacht

Als je het beste uit jezelf wilt halen, niet het meeste...

Onze missie: Inspireren & Ont-wikkelen

AANDACHT betekent...

...aandacht voor jou. Voor wie je bent en waarom je bent wie je bent.

Door te inspireren. Je bewust te maken met inzichten. Door je te ont-wikkelen tot je pure kern. Dat is wat wij doen. Onze focus ligt op attitudeverandering. De barrières wegnemen, die je belemmeren om te doen wat je zelf heel graag wilt doen op jouw eigen authentieke wijze. Waardoor je op een andere manier in het leven komt te staan: vrijer en bewuster. Je komt los van het oordeel van de ander. Je staat in jezelf. Juist dan ontstaat echte verbinding.

Individueel

Onze coaching is 1 op 1. Géén groepssessies. Individueel, gericht op jouw persoonlijke groei!

verandering

Coaching, die je helpt te veranderen zodat het voor jou beter wordt. Vanuit vrijheid en zelfbeschikking.

online coaching

AANDACHT is gevestigd in het prachtige Karinthië in Oostenrijk. Je kunt zowel online coaching bij ons volgen. Of ga op workaction naar Oostenrijk voor een krachtig persoonlijke ontwikkelingsweek.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Dus onze coaching ook. Met een aanpak die we volledig afstemmen op wat jij nodig hebt.

Kom tot rust

Retraite bij AANDACHT

Bij AANDACHT bieden we twee verschillende soorten retraite aan: ‘Kom tot rust’-retraite en ‘Kom tot jezelf’-retraite. Onze retraite bestaat niet uit groepssessies, maar zijn individuele sessies, geheel op jou als persoon gericht. Onze visie is dat een retraite geen groepsactiviteit is. Je wilt juist even alleen maar bezig zijn met jezelf.