Stilte retraite

Ruimte en tijd voor reflectie
Persoonlijke ontwikkelingBurn-out Herstel Centrum
stilte retraite limburg

Herfst: ruimte en tijd voor reflectie

De stilte retraite

Stilte als reflectie in loslaten

Ervaar de kracht van reflectie, loslaten en stilte tijdens deze speciale retraite in het teken van de herfst.  

De balans wordt opgemaakt en de voorraadkast aangevuld. Overbodige ballast wordt losgelaten. De herfst is misschien wel één van de duidelijkste en mooiste metaforen, die de natuur ons geeft. Het vrijkomen van energie. Het loslaten van ballast. Zoals de blaadjes loskomen van de bomen. Het vormt de voedingsbodem voor de winter. Het wordt koud, donker en stil. Het leven trekt zich langzaam terug naar binnen. Maar tegelijkertijd is er ook een explosie aan vruchtbare energie in de natuur aanwezig.

Voor jou een ideaal moment om ook een stapje terug te nemen. Te reflecteren. Te rusten. Naar binnen te keren. Te aarden. Dat doe je tijdens deze Stilte retraite. Waarbij je ook de energie, die hierbij vrijkomt, volledig in je laat opnemen. Genietend van de prachtige kleuren om je heen.

Klaar voor de winter

Boost je immuumsysteem met stilte

Goed zorgen voor jezelf

Een gezond immuunsysteem wordt in de herfst en winter extra belangrijk. Je kent het wel, de snotneus of een griepje. Voor velen jaarlijks terugkerende ongemakjes. Tijdens deze retraite neem je naast rust en bezinning ook de tijd om je immuunsysteem aan te sterken. Je leert verschillende technieken, die je hierbij kunnen ondersteunen. Zodat ook in de koudere en stillere periode je interne vlam blijft branden. 

Op maandag word je verwelkomt en wordt de richting en intentie voor de week geplaatst. Dagelijks (di-do) heb je daarna 2 sessies met beweegcoach Eveline Smeets. Je gaat vrijdag naar huis met een gevulde tool box, concrete handvaten om thuis deze herfst optimaal te kunnen beleven.

Herfst retraite
yoga retraite herfst

Waarom deze retaite

De spiegel van de natuur

Maak van het ‘Donkere’ een vruchtbare periode

Wij als mens zijn onderdeel van de natuur. Of we nu willen of niet. De cyclus van de natuur in het najaar is de perfecte spiegel om te reflecteren naar jezelf. Welk voorbeeld geeft de natuur jou? We realiseren het ons niet bewust, maar heb je in de gaten dat de herfst het meest vruchtbare jaargetijde is? Dat we juist in deze tijd de vruchten plukken van de zomer en de lente. Op welke manier kun je dit gegeven toepassen in je eigen dagelijkse leven? Om ook van deze periode een spectaculair kleurenspel te maken? Dat, en meer, ervaar je in deze Stilte retraite.

 

In deze Stilte retraite krijg jij alle ruimte om helemaal tot jezelf te komen. Bekijken we de dingen vanuit een multidisciplinaire blik. We prikkelen daarin dus niet alleen je lichaam, maar ook je geest.

Even alles samengevat

Retraite: Stilte

Verblijf: maandag tot vrijdag in een vakantiewoning op Hoeve de Linde incl. bed- en badlinnen.
Aankomst: maandag vanaf 12:00 uur
Vertrek: vrijdag voor 11:00 uur

Sessies
Maandag word je verwelkomd met een sessie van 1,5 uur | Dinsdag tot donderdag krijg je 2 sessies per dag van + 1 uur | In totaal heb je in deze midweek 7 privé sessies.

Wat mag je verwachten?
* Yoga en Meditatie met focus op zelfbewustzijn. 
* We werken met ademhalingsoefeningen die ontspanning en rust stimuleren
* Self-care rituelen voor de herfst
* Ayurvedische voedingstips
* Persoonlijke ontwikkeling en zelfreflectie oefeningen

Wat heb je nodig?
– Gemakkelijk zittende (warme)kleding
– Een dekentje
– Eventueel je eigen yogamat en meditatiekussen. Deze zijn ook op locatie aanwezig.
– Pen en papier voor eventuele aantekeningen.
– In onze retraite zorg je zelf voor eten en drinken. Je woning is voorzien van alle gemakken om te kunnen koken. Er zijn een aantal supermarkten in de directe omgeving, op loopafstand. Gezien de intentie van deze week (even los van de rat- race zijn) is het wenselijk om je boodschappen vooraf te doen.
– Alle andere spullen om deze week goed voor jezelf te kunnen zorgen. Je zit in het buitengebied, middenin de natuur. En je krijgt tijd genoeg om ook daar van te genieten.

Kosten: €795,-

Coaching bij aandacht

Als je het beste uit jezelf wilt halen, niet het meeste...

Wat we nog meer doen:

Maatschappelijk Ontwikkelend Ondernemen

Zet ons in als vergadercoach

Ontdek je missie

Bedrijfsmaatschappelijk werk

Training Nieuw Leiderchap

Onze missie: Inspireren & Ont-wikkelen

AANDACHT betekent...

...aandacht voor jou. Voor wie je bent en waarom je bent wie je bent.

Door te inspireren. Je bewust te maken met inzichten. Door je te ont-wikkelen tot je pure kern. Dat is wat wij doen. Onze focus ligt op attitudeverandering. De barrières wegnemen, die je belemmeren om te doen wat je zelf heel graag wilt doen op jouw eigen authentieke wijze. Waardoor je op een andere manier in het leven komt te staan: vrijer en bewuster. Je krijgt de verantwoording over je leven terug. Je komt los van de ander. Je staat in jezelf. Waardoor echte verbinding ontstaat. 

Individueel

Onze coaching is 1 op 1. Géén groepssessies. Individueel, gericht op jouw persoonlijke groei!

verandering

Coaching, die je helpt te veranderen zodat het voor jou beter wordt. Vanuit vrijheid en zelfbeschikking.

midden in de natuur

AANDACHT ligt in het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland. Weg uit de drukte en het moeten. Terug naar puur: jezelf.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Dus onze coaching ook. Met een aanpak die we volledig afstemmen op wat jij nodig hebt.

Kom tot rust

Retraite bij AANDACHT

Bij AANDACHT bieden we verschillende soorten retraite aan. Uniek aan onze retraite is dat ze allemaal individueel zijn. Onze retraites bestaan dus niet uit groepssessies, maar zijn individuele sessies. Geheel op jou als persoon gericht. Onze visie is dat een retraite geen groepsactiviteit is. Je wilt juist even alleen maar bezig zijn met jezelf.

Contact

AANDACHT Inspireren & Ont-wikkelen

Schuttebergsweg 5 in Vaals

06-18 16 81 05

info@aandacht.tv