Kom tot rust in jezelf

Onze retraite voor innerlijke rust
Persoonlijke ontwikkelingBurn-out Herstel Centrum
kom tot rust retraite

Ervaar met yoga, mediatie en ademhaling innerlijke rust

Retraite: Kom tot rust

Stap uit de ratrace

Vind de stilte in jezelf tijdens deze retraite waarbij je helemaal tot rust mag komen.

We merken het allemaal wel eens… Een periode van enorme drukte. Waarin het lijkt alsof je meegenomen wordt in de sleur van het leven. Je wordt geleefd. Eat, sleep, work, repeat…. 
Het gevoel ‘geleefd te worden’. Verlies van de regie over je eigen leven. Je moet van alles. En het besef dat je weinig tot geen ruimte neemt voor rust en ontspanning. Het gevoel alsof je met een touw vastzit aan een trein, die vooruit dendert, en jij, die er achteraan moet hollen.

In deze retraite knip je het touw door. De trein laat je gaan. En jij komt tot stilstand. Je krijgt weer de ruimte zodat je om je heen kunt kijken. Stilstaan bij datgene, waar je de hele tijd aan voorbij rent: Jezelf. 

Maak ruimte voor diepe innerlijke rust. Je krijgt tools aangereikt, die je helpen bij het vertragen en verstillen van zowel je omgeving als jezelf. Door uit je ‘normale’ bekende dagelijkse leven te stappen. Even uit je eigen omgeving. Focus op jezelf. Hier in het prachtige heuvelland van Zuid-Limburg. Middenin de natuur. Daar waar de natuur je nog de ruimte geeft. Kom thuis bij jezelf.  

een retraite waarbij er alle ruimte is voor vertraging

Precies dat wat je nodig hebt

Een hele week, helemaal voor jou!

Je verblijft een midweek (ma-vr) in een eigen appartement van Hoeve de Linde in Vaals. Hier heb je gedurende je verblijf alle faciliteiten tot je beschikking om volledig voor jezelf te kunnen zorgen. Het appartement hoef je niet te delen met anderen. Lekker afschakelen en tot jezelf komen, doe je in onze retraite alleen.

Dagelijks (ma-do) heb je een één-op-één sessie. Tijdens de sessies zullen er vanuit verschillende Yoga-stromingen en meditatie-achtergronden technieken worden ingezet, die je gaan helpen bij het tot rust brengen van zowel het fysieke als het mentale lichaam. Denk hierbij aan ademhalingsoefeningen, meditatie technieken, yoga, mindfulness en bewustzijn. Inhoudelijk wordt het programma volledig afgestemd op wat jij nodig hebt om deze week echt tot rust te kunnen komen.

rust retraite
retraite in de natuur

Even helemaal niets…

Je mag je zelfs vervelen!

Net dat beetje minder

Naast de sessies heb je alle tijd voor jezelf. Je moet helemaal niets. Maak een prachtige wandeling door het buitengebied rondom de hoeve. Geniet van een goed boek of fijne muziek. Je mag je zelfs vervelen! Je bent volledig vrij deze tijd in te vullen voor jezelf.  

Aan het eind van deze midweek ga je met hernieuwde energie terug naar huis. Met een rugzak vol tools, die je ook thuis kunt inzetten. Om jezelf bewust stil te zetten. Wanneer jij dat fijn vindt en nodig voelt. En om aan de noodrem te kunnen trekken, als je weer aan een trein vastzit. Tools, die je in staat stellen om op het perron te blijven staan, terwijl je de trein uitzwaait. Kijkend om je heen, genietend… Wat is leven toch fijn.  

 

Even alles samengevat

Retraite: Kom tot rust

Verblijf: maandag tot vrijdag in een vakantiewoning op Hoeve de Linde incl. bed- en badlinnen.
Aankomst: maandag vanaf 12:00 uur
Vertrek: vrijdag voor 11:00 uur

Sessies
Maandag tot donderdag krijg je 1 sessie per dag van + 1,5 uur | In totaal heb je in deze midweek 4 privé sessies.

Wat mag je verwachten?
* Je gaat verschillende stijlen van yoga ervaren
* Je krijgt tools aangereikt in de vorm van meditatie, ademhaling, mindfulness en ontspanningstechnieken
* Je gaat ook aan de slag met stress release oefenmethodiek
* Je maakt een connectie tussen je fysieke en energetische lichaam en je maakt een stap in je eigen spirituele en persoonlijke ontwikkeling

Wat heb je nodig?
– Gemakkelijk zittende (warme)kleding
– Een dekentje
– Eventueel je eigen yogamat en meditatiekussen. Deze zijn ook op locatie aanwezig.
– Pen en papier voor eventuele aantekeningen.
– In onze retraite zorg je zelf voor eten en drinken. Je woning is voorzien van alle gemakken om te kunnen koken. Er zijn een aantal supermarkten in de directe omgeving, op loopafstand. Gezien de intentie van deze week (even los van de rat- race zijn) is het wenselijk om je boodschappen vooraf te doen.
– Alle andere spullen om deze week goed voor jezelf te kunnen zorgen. Je zit in het buitengebied, middenin de natuur. En je krijgt tijd genoeg om ook daar van te genieten.

Kosten: €725,-

Coaching bij aandacht

Als je het beste uit jezelf wilt halen, niet het meeste...

Wat we nog meer doen:

Maatschappelijk Ontwikkelend Ondernemen

Zet ons in als vergadercoach

Ontdek je missie

Bedrijfsmaatschappelijk werk

Training Nieuw Leiderchap

Onze missie: Inspireren & Ont-wikkelen

AANDACHT betekent...

...aandacht voor jou. Voor wie je bent en waarom je bent wie je bent.

Door te inspireren. Je bewust te maken met inzichten. Door je te ont-wikkelen tot je pure kern. Dat is wat wij doen. Onze focus ligt op attitudeverandering. De barrières wegnemen, die je belemmeren om te doen wat je zelf heel graag wilt doen op jouw eigen authentieke wijze. Waardoor je op een andere manier in het leven komt te staan: vrijer en bewuster. Je krijgt de verantwoording over je leven terug. Je komt los van de ander. Je staat in jezelf. Waardoor echte verbinding ontstaat. 

Individueel

Onze coaching is 1 op 1. Géén groepssessies. Individueel, gericht op jouw persoonlijke groei!

verandering

Coaching, die je helpt te veranderen zodat het voor jou beter wordt. Vanuit vrijheid en zelfbeschikking.

midden in de natuur

AANDACHT ligt in het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland. Weg uit de drukte en het moeten. Terug naar puur: jezelf.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Dus onze coaching ook. Met een aanpak die we volledig afstemmen op wat jij nodig hebt.

Kom tot rust

Retraite bij AANDACHT

Bij AANDACHT bieden we verschillende soorten retraite aan. Uniek aan onze retraite is dat ze allemaal individueel zijn. Onze retraites bestaan dus niet uit groepssessies, maar zijn individuele sessies. Geheel op jou als persoon gericht. Onze visie is dat een retraite geen groepsactiviteit is. Je wilt juist even alleen maar bezig zijn met jezelf.

Contact

AANDACHT Inspireren & Ont-wikkelen

Schuttebergsweg 5 in Vaals

06-18 16 81 05

info@aandacht.tv