Retraite in Zuid-Limburg

Op een unieke locatie, middenin de natuur
Persoonlijke ontwikkelingBurn-out Herstel Centrum
retraite aandacht

Even tijd maken voor jezelf

Op retraite in Zuid-Limburg

Rust, bezinning en inzicht: onze retraite-ingrediënten

De drukte van alledag zorgt er vaak voor dat je haast niet tot jezelf komt. Voor je het weet, ben je jezelf volledig voorbij aan het lopen. Rust, bezinning, even tijd maken voor jezelf is dan eigenlijk heel fijn om te kunnen doen. En dat kan bij AANDACHT. Middenin de natuur. Met prachtige uitzichten en ruimte om je heen, verblijf je op de typisch Limburgse carréboerderij Hoeve de Linde. Binnen onze retraite sta jij als persoon centraal. Je verblijft daarom in een appartement die je volledig tot je eigen beschikking hebt. Want ook op jezelf zijn, is speerpunt van onze retraite.

Persoonlijk, gericht op wat jij nodig hebt

Een retraite betekent jezelf terugtrekken. Terug naar de kern, terug naar de essentie. Dit is waar retraites bij AANDACHT voor staan.

Bijzonder aan de retraites is dat ze allemaal compleet persoonlijk en 1-op-1 afgestemd worden. En dat betekent: geen groepssessies. Alle aandacht gaat volledig naar jou. De manier waarop een retraite het beste werkt is voor iedereen anders. En daarom bieden wij een aantal uniek samengestelde retraites aan waaruit je kunt kiezen. Waarbij de inhoud van de retraites afgestemd wordt op wat jij op dat moment nodig hebt. 

Middenin de natuur

Een retraite op een unieke locatie

Het gevoel van onthaasten in de natuur

Je verblijft in de prachtige omgeving van het Limburgse Heuvelland in Vaals. Daar waar de natuur je nog de ruimte geeft, kom je daadwerkelijk tot rust. Je verblijft, gedurende van de duur van je retraite, in een privé appartement waarin je alle faciliteiten hebt om voor jezelf te kunnen zorgen. Zo kun je bijvoorbeeld voor jezelf koken en hoef je tijdens deze retraite met niemand anders dan jezelf rekening te houden.

Het glooiende landschap waar Hoeve de Linde middenin ligt, geeft je het gevoel dat je in the middle of nowhere bent. Het zorgt ervoor dat je naast de retraite sessies volop kunt genieten van rust, natuur en ruimte. Zodat jij kunt gaan doen wat voor jou op dat moment het meest waardevol is: Wandelen door de uitgestrekte bossen en weilanden. Genieten op een bankje van het uitzicht. De zonsondergang bekijken. Alle ingrediënten, om er voor jezelf een bijzondere week van te maken, heb je binnen handbereik.

 

 

retraite individueel
coaching training

Eveline Smeets: onze retraite coach en yoga master

Persoonlijke aandacht

Yogaretraite, meditatie & ademhaling: kom tot rust en bezinning

Onze retraites worden gegeven door specialist op het gebied van fysiek en mentaal bewegen, Eveline Smeets. Eveline is gespecialiseerd in uiteenlopende disciplines op het gebied van fysiek en mentaal welzijn. Daarnaast weet ze naadloos de rode draad te vinden tussen al deze verschillende invalshoeken. Zodat ze voor jou ook daadwerkelijk als een volledig geheel mogen gaan werken.

Retraite: gericht op jou als persoon 

Onze verschillende retraites

We bieden geen standaard retraite aan. Juist door diversiteit, maken we het verschil. Daarbij kun je kiezen tussen verschillende vormen van retraites. Maar de inhoud van de retraite is specifiek afgestemd op wat jij wilt bereiken voor jezelf.

PUUR Yoga

Een verdieping naar de essentie van yoga. Ontdek wat er nog meer achter de houdingen schuilt. Leer hoe je yoga kunt inzetten als tool voor bewustwording.

Stilte retraite

Ervaar de kracht van reflectie, loslaten en stilte tijdens deze speciale retraite in het reken van de herfst.

Meditatie retraite

In deze retraite leer je alle basisprincipes en technieken die je uiteindelijk naar een meditatieve ervaring kunnen brengen. Het proces, het ontwikkelen van bewustzijn, zorgt er uitendelijk voor dat je rust vind in jezelf.

Kom tot rust

Kom volledig tot rust in jezelf met deze retraite. Het accent ligt op lichamelijk en geestelijke ontspanning. 

Winterboost

Kom volledig tot rust in jezelf met deze retraite. Het accent ligt op lichamelijk en geestelijke ontspanning.

Digital Detox

Ontdek je wat het met je doet als je een week offline gaat. Hoe het voelt om in diepere connectie met jezelf te komen. Ervaar wat het effect is van een onbezet brein. Hoe zintuigelijk ben je daadwerkelijk?

Coaching bij aandacht

Als je het beste uit jezelf wilt halen, niet het meeste...

Wat we nog meer doen:

Maatschappelijk Ontwikkelend Ondernemen

Zet ons in als vergadercoach

Ontdek je missie

Bedrijfsmaatschappelijk werk

Training Nieuw Leiderchap

Onze missie: Inspireren & Ont-wikkelen

AANDACHT betekent...

...aandacht voor jou. Voor wie je bent en waarom je bent wie je bent.

Door te inspireren. Je bewust te maken met inzichten. Door je te ont-wikkelen tot je pure kern. Dat is wat wij doen. Onze focus ligt op attitudeverandering. De barrières wegnemen, die je belemmeren om te doen wat je zelf heel graag wilt doen op jouw eigen authentieke wijze. Waardoor je op een andere manier in het leven komt te staan: vrijer en bewuster. Je krijgt de verantwoording over je leven terug. Je komt los van de ander. Je staat in jezelf. Waardoor echte verbinding ontstaat. 

Individueel

Onze coaching is 1 op 1. Géén groepssessies. Individueel, gericht op jouw persoonlijke groei!

verandering

Coaching, die je helpt te veranderen zodat het voor jou beter wordt. Vanuit vrijheid en zelfbeschikking.

midden in de natuur

AANDACHT ligt in het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland. Weg uit de drukte en het moeten. Terug naar puur: jezelf.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Dus onze coaching ook. Met een aanpak die we volledig afstemmen op wat jij nodig hebt.

Last van een burn-out?

Ontdek onze unieke aanpak!

Bij AANDACHT bieden we een unieke behandeling aan voor burn-out. Deze unieke behandeling bestaat uit een mutlidisciplinaire aanpak waarbij we niet alleen mentaal met je aan de slag gaan, maar ook fysiek. Door je intern te laten verblijven in het Burn-out Herstel Centrum kun je de focus op jezelf leggen en intensief aan de slag gaan met jezelf. Zonder afleiding van je omgeving. Los komen van de dagelijks verwachtingen en druk. Ontdekken bij jezelf waarom je in een burn-out terecht bent gekomen. Want daar ligt de sleutel tot jouw oplossing.

Contact

AANDACHT Inspireren & Ont-wikkelen

Schuttebergsweg 5 in Vaals

06-18 16 81 05

info@aandacht.tv