Retraite in Zuid-Limburg

Op een unieke locatie, middenin de natuur
Persoonlijke ontwikkelingBurn-out Herstel Centrum

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om een retraite te boeken

Vanwege de hoge energiekosten kunnen we gedurende het winterseizoen de retraites niet aanbieden.

Blijf onze website in de gaten houden, als de retraites je aanspreken. We hopen dat we van de zomer de retraites weer kunnen organiseren.

retraite aandacht

Tijd voor jezelf, voor ontspanning en voor berusting

Boek hier je retraite in Zuid-Limburg

Kom tot ontspanning en tot jezelf middenin de natuur met onze retraites

We bieden verschillende retraites aan, die van elkaar verschillen in aandacht, focus en betekenis, die het voor jou kan hebben. Hieronder vind je een korte samenvatting van de retraites. Per retraite hebben we een aparte informatiepagina waar je de details kunt vinden.

Op deze pagina kun je jouw retraite direct boeken. Je krijgt dan een bevestiging van de boeking in je mail. Eveline, onze yoga docent en life style coach, zal dan contact met je opnemen voor een persoonlijk gesprek over jouw retraite.

Retraite: Stilte retraite | Te boeken van September-December
Stilte als reflectie in loslaten. Ervaar de kracht van reflectie, loslaten en stilte tijdens deze speciale retraite in het teken voor de herfst. Boost je immuunsysteem en maak van het ‘donkere’ een vruchtbare periode. 

Retraite: Winterboost | Te boeken van December-Maart
Een boost van hernieuwde energie. Tijd voor verstilling, reflectie en bezinning. De winter is een uitgelezen periode voor het toelaten van rust en stilte. In deze retraite geef je een boost aan lichaam en geest in deze periode van het jaar.

Retraite: Voorjaarsschoonmaak | Te boeken van Maart-Juni
De voorjaarsschoonmaak is een typische retraite voor dit jaargetijde. Het is een periode waarin creativiteit, innerlijke kracht en levensgeluk centraal staat.  Net als in deze retraite. Zet je innerlijke motor weer aan, reinig je systeem en maak snode plannen voor de komende periode. 

Retraite: Summer Vibes | Te boeken van Juni-September
In de zomer draait alles op volle toeren. Het leven is volop aanwezig. Het vuur zorgt voor een piek van passie, creativiteit, kracht en doorzettingsvermogen. Grijp het moment van optimale kracht die ons door de zon gepresenteerd wordt om tijdens deze retraite dat wat je graag wilt leven en energie te schenken.

Retraite: Kom tot rust
Kom volledig tot rust in jezelf met deze retraite. Het accent ligt op lichamelijk en geestelijke ontspanning. Maak ruimte voor diepe innerlijke rust. Je krijgt tools aangereikt, die je helpen bij het vertragen en verstillen van zowel je omgeving als jezelf. Door uit je ‘normale’ bekende dagelijkse leven te stappen. Even uit je eigen omgeving. Focus op jezelf.

Retraite: PUUR yoga
Een verdieping naar de essentie van yoga. Ontdek wat er nog meer achter de houdingen schuilt. Leer hoe je yoga kunt inzetten als tool voor bewustwording. Leer jezelf en je lichaam begrijpen. Deze retraite is er voor jou als je een start wilt maken met yoga en dit graag onder persoonlijke begeleiding wilt doen. Deze retraite is ook te boeken als duo-retraite.

Retraite: Digital detox
Ontdek wat het met je doet als je een week offline gaat. Hoe voelt het om in diepere connectie met jezelf te komen. Ervaar wat het effect is van een onbezet brein. Hoe zintuigelijk ben je daadwerkelijk? Ervaar hoe je verbinding maakt met het leven zonder internet. Je komt dichterbij jezelf. En neemt de ruimte om even echt tot rust te komen tijdens deze retraite. 

Retraite: Meditatie retraite
Ervaar innerlijke rust. Het wordt steeds populairder en zelfs de wetenschap is enthousiast over de positieve effecten van meditatie. In deze retraite leer je alle belangrijke basisprincipes en technieken om te werken naar meditatie.  

Op dit moment kunnen geen retraites worden aangevraagd.
We hopen in de zomer de retraites weer aan te kunnen bieden. 

Coaching bij aandacht

Als je het beste uit jezelf wilt halen, niet het meeste...

Wat we nog meer doen:

Maatschappelijk Ontwikkelend Ondernemen

Zet ons in als vergadercoach

Ontdek je missie

Bedrijfsmaatschappelijk werk

Training Nieuw Leiderchap

Onze missie: Inspireren & Ont-wikkelen

AANDACHT betekent...

...aandacht voor jou. Voor wie je bent en waarom je bent wie je bent.

Door te inspireren. Je bewust te maken met inzichten. Door je te ont-wikkelen tot je pure kern. Dat is wat wij doen. Onze focus ligt op attitudeverandering. De barrières wegnemen, die je belemmeren om te doen wat je zelf heel graag wilt doen op jouw eigen authentieke wijze. Waardoor je op een andere manier in het leven komt te staan: vrijer en bewuster. Je krijgt de verantwoording over je leven terug. Je komt los van de ander. Je staat in jezelf. Waardoor echte verbinding ontstaat. 

Individueel

Onze coaching is 1 op 1. Géén groepssessies. Individueel, gericht op jouw persoonlijke groei!

verandering

Coaching, die je helpt te veranderen zodat het voor jou beter wordt. Vanuit vrijheid en zelfbeschikking.

midden in de natuur

AANDACHT ligt in het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland. Weg uit de drukte en het moeten. Terug naar puur: jezelf.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Dus onze coaching ook. Met een aanpak die we volledig afstemmen op wat jij nodig hebt.

​Binnenkort bij ons mogelijk

Persoonlijke ontwikkeling in Oostenrijk

Ook wij zijn volop in ontwikkeling en groei. Onze eigen wens om in de bergen te wonen, zijn we op dit moment aan het realiseren. Dit betekent dat in 2023 het mogelijk gaat worden om bij AANDACHT een persoonlijk ontwikkelingstraject te volgen in de bergen. We gaan de trajecten inrichten specifiek voor mensen die een stap verder willen maken in hun leven. Voor mensen die graag vanuit een hernieuwde blik op hunzelf hun volgende stappen in het leven willen gaan maken. Dit gaan we doen door je uit te dagen. Waarbij we de elementen van het landschap meenemen zodat jij jezelf echt leert kennen. Houdt onze website dus in de gaten!​

Contact

AANDACHT Inspireren & Ont-wikkelen

Schuttebergsweg 5 in Vaals

06-18 16 81 05

info@aandacht.tv