Persoonlijke ontwikkeling

coaching om een stap verder te komen
trainingenburn-out herstel coach
Coaching

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling

Personal coaching

Zet je persoonlijke groei centraal…

Wij vinden het belangrijk dat je kunt zijn wie jij echt bent. Vanuit je eigen puurheid en kracht. Zonder maskers of camouflage. Daarom zetten wij een streep tussen ‘ont’ en ‘wikkelen’. Wij dagen je uit om jezelf te ontdoen van wikkels om zo tot je kern te komen, tot jouw ‘IK’. Zodat je kunt zeggen wat je denkt en kunt zijn wie je echt bent. Zonder daarbij de verbinding met de ander te verliezen.

…want jij bent belangrijk…

Veel mensen worstelen met dit aspect. Het is ook best eng om je eigen mening te geven. We komen heel vaak mensen in coachingstrajecten of op onze trainingen tegen, die hun gevoel en mening niet uiten om de ander te sparen.

Daarmee zet je jezelf opzij. Wat je eigenlijk zegt, is: “Ik vind mezelf niet belangrijk genoeg”. Dus waarom zou een ander jou dan wel belangrijk moeten vinden? We helpen je om jezelf op nummer 1 te zetten, zonder de ander uit het oog te verliezen. Verbinding in communicatie blijft de basis. Onze coaching, trainingen en ons uniek burn-out herstel programma zijn allemaal hierop geënt.

…en iedereen is uniek.

Dus onze programma’s ook. Zelfs onze trainingen zijn uniek en iedere keer anders. We kijken per individu wat nodig is. Of dit nu coaching, hypnose, NLP of een communicatietraining is. Zolang je open staat om aan jezelf te werken, heb je bij ons altijd resultaat.

Waarom doe je wat je doet

De reflectie op jezelf

Kiezen voor personal coaching…

Elk gedrag komt voort uit de basis van je persoonlijkheid: je overtuigingen. Wij houden je een spiegel voor waarbij we doorpakken en je soms liefdevol pijn doen. Hiermee bedoelen we dat we je niet laten ontsnappen. We geloven dat je bij ons komt om inzicht te krijgen in je barrières, die je belemmeren om te kunnen zijn wie je echt bent. We helpen je om je problemen op eigen kracht op te lossen, nu en in de toekomst.

…is kiezen voor jezelf…

Tijdens het gratis intakegesprek geven we je inzicht in wat onze coaching voor jou kan betekenen. We schijnen als het ware ons vuurtorenlicht op die donkere, voor jou onbekende schaduwkant die je ontwikkeling belemmert. Na dit gesprek kun je bewust kiezen of je jouw reis van persoonlijke groei samen met ons wilt gaan afleggen. We geven je inzicht in je eigen (onbewuste) denken en handelen. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden vanuit je eigen talenten. We helpen je om op je eigen kracht te vertrouwen en het heft in handen te nemen. Om te veranderen waar je tegenaan loopt, zodat je leven een stuk gemakkelijker wordt zonder de stopwatch op tafel.

team missie

…vanuit je eigen puurheid.

Samen met je coach ga je jouw gedragspatronen doorbreken, die je tot nu toe belemmerd hebben. We leren je geen kunstje aan. We geven ook geen advies. We halen in jou de adviseur naar boven, die je altijd al bij je hebt en altijd bij je zult hebben. Daar ga je naar luisteren en op vertrouwen. Bij ons word je onbewust bekwaam en authentiek. Want ‘puur zijn’ betekent 100% jezelf zijn, in elke situatie.

Ontdek wat jou uniek maakt

Je persoonlijke missie ontdekken

Weten wat je missie is…

Iedereen is altijd op zoek naar het waarom van zijn eigen bestaan. Herken je dat? Die momenten dat je je afvraagt: “Is dit het nu? Is er niet meer voor mij weggelegd? Heb ik wel de juiste koers?” Als jij jezelf regelmatig dit soort vragen stelt, dan mag je er vanuit gaan dat je niet bezig bent om je talenten maximaal te gebruiken en in te zetten.

…waar je talent ligt…

Wat verandert er voor jou als jij zou weten waar jouw talenten liggen? Waarom sommige dingen je goed liggen, en andere juist niet. Waarom bepaalde zaken je energie geven en waar je blij van wordt. En waarom andere dingen het tegenovergestelde effect op je hebben.

Een persoonlijke missie zorgt er voor dat je weet wat je allergrootste doel in je leven is. Waar je alles aan op hangt. Het geeft richting aan de keuzes die je in je leven maakt en gemaakt hebt. Als je dat weet, dan kun je zoeken naar de ultieme verbinding tussen jezelf, je privéleven en je werk.

coaching uniek

…zodat je de ultieme verbinding met jezelf voelt.

In een persoonlijke sessie gaan wij met jou aan het werk om jouw missie te achterhalen. In gesprek met jou leiden we je door middel van unieke vraagstelling naar het allerdiepste niveau waarin jouw missie, jouw kern, ligt opgesloten. Het is een proces, waarbij je heel veel ‘Oh ja’-momenten zult hebben. Uiteindelijk zet je jouw verleden en je toekomst op 1 lijn. Zodat je doel duidelijk wordt en je het pad ziet wat je moet bewandelen om er te komen.

Iedereen is belangrijk en heeft wat toe te voegen. Dus jij ook! Weten wat jou uniek maakt en wat je toegevoegde waarde is, zorgt er voor dat je je (levens)keuzes daar beter op kunt afstemmen. Benieuwd naar jouw missie? Maak dan een afspraak voor een missie/visie sessie.

coaching training

Ontwikkel jezelf met behulp van onze trainingen

Training voor je persoonlijke ontwikkeling

We bieden verschillende trainingen aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Bij ons begin je aan een reis, een ontdekkingsreis naar je eigen IK. Steeds een stap verder in je eigen ontwikkeling en proces. We stemmen met je af wat bij je past en geven je daarin de ruimte om te zoeken naar de training en de begeleiding die jij nodig hebt.

“De betekenis van je communicatie is de respons die je krijgt”

In elke training staat communicatie, je eigen communicatie naar jezelf en naar anderen, centraal. Je leert bijvoorbeeld over je eigen gedragspatronen en hoe deze van invloed zijn op je communicatie. Wanneer je weet welke waarden belangrijk voor je zijn, kun je vanuit je eigen IK communiceren. Je leert waar je kracht zit en we helpen je om je eigen talenten te ontdekken.

Coachend maken we je bewust

Trainingen voor persoonlijke ontwikkeling

Reis met ons mee en bekijk de verschillende trainingen die we aanbieden. Er zit vast iets tussen wat bij jou past en wat je aanspreekt. En mocht je er niet uit komen; bel ons gerust. We helpen je graag.

Communiceren vanuit je IK

Zeggen wat je echt bedoelt en daardoor krijgen wat je wilt zonder de verbinding met de ander te verliezen.

Positief Manipuleren

Met elke communicatie beïnvloedt je. Het is de kunst om deze invloed in te zetten met als doel een positief resultaat voor jezelf én de ander.

Haal het maximale uit jezelf

Stap over je eigen barrieres heen. Ga dat doen wat je eigenlijk altijd al hebt gewild, maar waarvan je het niet aandurfde om het te doen of waarvan je dacht dat je het niet kon.

Je persoonlijke dynamiek

Hoe kom je over op de ander en is dat ook daadwerkelijk de manier waarop je dat zou willen?

Coaching bij aandacht

Als je het beste uit jezelf wilt halen, niet het meeste...

Onze missie: Inspireren & Ont-wikkelen

AANDACHT betekent...

...aandacht voor jou. Voor wie je bent en waarom je bent wie je bent.

Door te inspireren. Je bewust te maken met inzichten. Door je te ont-wikkelen tot je pure kern. Dat is wat wij doen. Onze focus ligt op attitudeverandering. De barrières wegnemen, die je belemmeren om te doen wat je zelf heel graag wilt doen op jouw eigen authentieke wijze. Waardoor je op een andere manier in het leven komt te staan: vrijer en bewuster. Je krijgt de verantwoording over je leven terug. Je komt los van de ander. Je staat in jezelf. Waardoor echte verbinding ontstaat. 

Individueel

Onze coaching is 1 op 1. Géén groepssessies. Individueel, gericht op jouw persoonlijke groei!

verandering

Coaching, die je helpt te veranderen zodat het voor jou beter wordt. Vanuit vrijheid en zelfbeschikking.

online coaching

AANDACHT is gevestigd in het prachtige Karinthië in Oostenrijk. Je kunt zowel online coaching bij ons volgen. Of ga op workaction naar Oostenrijk voor een krachtig persoonlijke ontwikkelingsweek.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Dus onze coaching ook. Met een aanpak die we volledig afstemmen op wat jij nodig hebt.

Nu bij ons mogelijk!

Persoonlijke ontwikkeling in Oostenrijk

Ook wij zijn volop in ontwikkeling en groei. Onze eigen wens om in de bergen te wonen, hebben we op dit moment gerealiseerd. Dit betekent dat het vanaf nu mogelijk is om bij AANDACHT een persoonlijk ontwikkelingstraject te volgen in de bergen. We gaan de trajecten inrichten specifiek voor mensen, die een stap verder willen maken in hun leven. Voor mensen, die graag vanuit een hernieuwde blik op hunzelf hun volgende stappen in het leven willen gaan maken. Dit doen we door je uit te dagen. Waarbij we de elementen van het landschap meenemen zodat jij jezelf echt leert kennen. ​

Contact

AANDACHT Inspireren & Ont-wikkelen

Knappenberg 8 in Knappenberg | Oostenrijk

06-18 16 81 05

info@aandacht.tv