Persoonlijke ontwikkeling

coaching om een stap verder te komen
ZelfontwikkelingPersoonlijke groei

Persoonlijke ontwikkeling

Met persoonlijke ontwikkeling kom je verder
Wij van AANDACHT ondersteunen je graag bij het behalen van je doelen en wensen door te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. 

‘Wat heb jij nodig om het voor jezelf BETER te krijgen?’

De behoefte aan persoonlijke ontwikkeling kan tweeledig zijn. Je wilt jezelf ontwikkelen in je vaardigheden. Of je wilt jezelf ontwikkelen in je eigen persoonlijkheid. Daarom hebben we onze trajecten in twee verschillende paden ingedeeld. Kies voor Zelfontwikkeling of voor Persoonlijke Groei.

Zelfontwikkeling

Je wilt je pakket aan softskills uitbreiden. Denk daarbij aan nieuwe vaardigheden en tools, die je helpen om effectiever te communiceren en in verbinding te zijn met je omgeving. Waarbij wij je op het gebied van persoonlijk leiderschap laten groeien. Stapsgewijs ontwikkel jij je in nieuwe technieken en vaardigheden, die je direct kunt toepassen in jouw dagelijks leven en werk.

Persoonlijke groei

Hierbij gaat het over je persoonlijkheid. Hoe jij je voelt, denkt en handelt. Gericht om jouw identiteit en attitude te ont-wikkelen. Waarbij we een streepje zetten dus ‘ont’ en ‘wikkelen’. Omdat we je ontdoen van je wikkels. Men zegt wel eens: “het mooiste wat je kunt worden, is jezelf.’ Maak deze keuze als je niet alleen ‘meer’ uit jezelf wilt halen, maar juist ‘beter’.

Een standaard methode of ga je voor maatwerk?

Onze coaching is altijd tailor-made

Persoonlijke ontwikkeling met persoonlijke aandacht

Welke coachvraag je ook hebt, bij ons krijg jij wat je nodig hebt. Je gaat merken dat wij coachen op een unieke eigen-wijze. We coachen niet met een standaard methode. We concentreren ons ook niet op het geven van tips.

Want als het gaat om JOUW leven, JOUW specifieke vraag, JOUW specikieke situatie, ben je dan geholpen met een “one size fits all”? Als je antwoord voor jou ‘ja’ is, dan zoek rustig verder.

We reiken je datgene aan wat je nodig hebt waarbij jij authentiek bent en blijft. Waardoor het geen trucjes zijn, dat je hebt aangeleerd. Kortom, persoonlijke aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

team missie

Waar anderen in hun Persoonlijke Ontwikkeling jou in voor gingen:

√ Feedback geven & ontvangen
√ Persoonlijk Leiderschap
√ Hoe krijg je de ander mee
√ Positief Manipuleren
√ Omgaan met weerstand
√ Communiceren vanuit je IK
√ Presentatietechnieken
√ Communicatievaardigheden

√ Paniekaanvallen
√ Burn-out preventie
√ Omgaan met grensoverschrijdend gedrag
√ Werkstress
√ Sociale media belemmeringen
√ Zelfbeeld
√ Pleasen
√ Conflicthantering

Judith

Jouw rake woorden en scherpe vragen gingen over de kern en hebben me enorm geïnspireerd. Dank voor je inspiratie, heldere voorbeelden & gezonde dosis humor. Ik heb er van genoten!”

Mieke

Dankjewel voor het luisteren, voor het doorgaan, voor de lastige momenten, maar vooral voor de rust die is ontstaan.”

Tum

Ik wil jullie onwijs bedanken. Wat ik in die korte tijd bij jullie heb mogen leren had ik van te voren nooit gedacht. Het verschil met hoe ik was, toen ik begon, en hoe ik nu ben, is groot!”

coaching training

Ontwikkel jezelf met behulp van onze c

Coaching voor je persoonlijke ontwikkeling

Ieder zijn eigen pad

Als je bij ons in een traject stapt, lopen we samen met jou mee. Je brengt jouw doelstelling en wens in waar jij jezelf in wilt ontwikkelen. We bewegen daarin met je mee. Voor iedereen is het te bewandelen pad anders. Jouw ontwikkelingscurve is namelijk nooit een rechte lijn. Soms gaat het snel. Soms heeft het meer tijd nodig. Het leven is daarbij meer als een meanderende stroom en geen snelweg. We meanderen met je mee en staan samen met jou stil bij de obstakels, die je tegenkomt. Zodat jij in staat bent om alles op je pad ook te zien, te ervaren en te overwinnen.

Ervaar of onze aanpak ook bij jou past.

Coaching bij aandacht

Als je het beste uit jezelf wilt halen, niet het meeste...

Onze missie: Inspireren & Ont-wikkelen

AANDACHT betekent...

...aandacht voor jou. Voor wie je bent en waarom je bent wie je bent.

Door te inspireren. Je bewust te maken met inzichten. Door je te ont-wikkelen tot je pure kern. Dat is wat wij doen. Onze focus ligt op attitudeverandering. De barrières wegnemen, die je belemmeren om te doen wat je zelf heel graag wilt doen op jouw eigen authentieke wijze. Waardoor je op een andere manier in het leven komt te staan: vrijer en bewuster. Je komt los van het oordeel van de ander. Je staat in jezelf. Juist dan ontstaat echte verbinding.

Individueel

Onze coaching is 1 op 1. Géén groepssessies. Individueel, gericht op jouw persoonlijke groei!

verandering

Coaching, die je helpt te veranderen zodat het voor jou beter wordt. Vanuit vrijheid en zelfbeschikking.

online coaching

AANDACHT is gevestigd in het prachtige Karinthië in Oostenrijk. Je kunt zowel online coaching bij ons volgen. Of ga op workaction naar Oostenrijk voor een krachtig persoonlijke ontwikkelingsweek.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Dus onze coaching ook. Met een aanpak die we volledig afstemmen op wat jij nodig hebt.

Nu bij ons mogelijk!

Persoonlijke ontwikkeling in Oostenrijk

Ook wij zijn volop in ontwikkeling en groei. Onze eigen wens om in de bergen te wonen, hebben we op dit moment gerealiseerd. Dit betekent dat het vanaf nu mogelijk is om bij AANDACHT een persoonlijk ontwikkelingstraject te volgen in de bergen. We gaan de trajecten inrichten specifiek voor mensen, die een stap verder willen maken in hun leven. Voor mensen, die graag vanuit een hernieuwde blik op hunzelf hun volgende stappen in het leven willen gaan maken. Dit doen we door je uit te dagen. Waarbij we de elementen van het landschap meenemen zodat jij jezelf echt leert kennen. ​