Test hier of je een burn-out hebt

Heb je wel of geen burn-out?
Doe de testIk wil advies!

Burn-out Test

Deze burn-out test is ontwikkeld door de Katholieke Universiteit van Leuven

Bronvermelding:

Deze burn-out test is ontwikkeld aan de KU Leuven. Voor de originele versie en de handleiding verwijzen wij graag naar https://burnoutassessmenttool.be/.

De uitslag van de test geeft slechts een indicatie over de mate waarin jij risico loopt op een burn-out. Het is geen diagnose.

Citatie/bron: Schaufeli, W.B., De Witte, H. & Desart, S. (2019)Handleiding Burnout Assessment Tool (BAT); KU Leuven, België

Wat gaat er gebeuren nadat je deze test hebt ingevuld?

Jouw burn-out test wordt door ons systeem gelijk verwerkt.

Je krijgt direct online je uitslag te zien.

Als je hebt aangegeven dat je gebeld wilt worden over de uitslag, dan nemen we contact met je op.
Meestal doen we dit gelijk op dezelfde of de eerstvolgende werkdag.

Je krijgt tevens de uitslag van je test per mail toegestuurd.
Zo heb je de uitslag ook digitaal voor jezelf. Dit geeft jou de mogelijkheid om de uitslag eventueel ook te delen met derden, zoals je huisarts, de arbo-arts en/of je werkgever.

Coaching bij aandacht

Als je het beste uit jezelf wilt halen, niet het meeste...

Onze missie: Inspireren & Ont-wikkelen

AANDACHT betekent...

...aandacht voor jou. Voor wie je bent en waarom je bent wie je bent.

Door te inspireren. Je bewust te maken met inzichten. Door je te ont-wikkelen tot je pure kern. Dat is wat wij doen. Onze focus ligt op attitudeverandering. De barrières wegnemen, die je belemmeren om te doen wat je zelf heel graag wilt doen op jouw eigen authentieke wijze. Waardoor je op een andere manier in het leven komt te staan: vrijer en bewuster. Je komt los van het oordeel van de ander. Je staat in jezelf. Juist dan ontstaat echte verbinding.

Individueel

Onze coaching is 1 op 1. Géén groepssessies. Individueel, gericht op jouw persoonlijke groei!

verandering

Coaching, die je helpt te veranderen zodat het voor jou beter wordt. Vanuit vrijheid en zelfbeschikking.

online coaching

AANDACHT is gevestigd in het prachtige Karinthië in Oostenrijk. Je kunt zowel online coaching bij ons volgen. Of ga op workaction naar Oostenrijk voor een krachtig persoonlijke ontwikkelingsweek.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Dus onze coaching ook. Met een aanpak die we volledig afstemmen op wat jij nodig hebt.

Nu mogelijk bij AANDACHT

Persoonlijke ontwikkeling in Oostenrijk

Ook wij zijn volop in ontwikkeling en groei. Onze eigen wens om in de bergen te wonen, hebben we in 2023 gerealiseerd. Dit betekent dat het in 2024 mogelijk gaat worden om bij AANDACHT een persoonlijk ontwikkelingstraject te volgen in de bergen. We gaan de trajecten inrichten specifiek voor mensen die een stap verder willen maken in hun leven. Voor mensen die graag vanuit een hernieuwde blik op hunzelf hun volgende stappen in het leven willen gaan maken. Dit gaan we doen door je uit te dagen. Waarbij we de elementen van het landschap meenemen zodat jij jezelf echt leert kennen. Houdt onze website dus in de gaten!​

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

Lees hier onze blogs

AANDACHT over...

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.