Ons Burn-out Herstel Programma

Niet herstellen van je burn-out, maar er BETER van worden
Onze behandelingHeb ik een burn-out?
burn out herstel programma aandacht

Burn-out: je kunt niet meer…

Burn out Herstel bij AANDACHT

Met een uniek, op maat gemaakt programma

Het zal je maar gebeuren: burn-out. Vooral steeds meer dertigers en veertigers krijgen hiermee te maken. Burn-out verlamt je letterlijk en figuurlijk. Je kunt niet meer helder nadenken. Je hoofd loopt over. En je bent constant moe en snel geïrriteerd. Burn-out hoeft niets te maken te hebben met wel of geen plezier in je werk. Juist het fanatiek zijn in je werk, door verplichting of plezier, legt een voedingsbodem voor het ‘opgebrand’ raken. Eenmaal te ver, hebben zelfs leuke dingen, waar jij je normaal gesproken mee kon opladen, hun effect grotendeels verloren. Ook posttraumatische stressstoornis (PTSS) kunnen tot werkstress en burn-out leiden.

Heb je last van een burn-out?

Tijd om in te grijpen!

Herstel van je burn-out met een aanpak, die werkt

Wat misschien wel het moeilijkste is in dit proces, is van jezelf herkennen en erkennen dat je in een burn-out zit of hard op weg bent om er één te krijgen. Wellicht zou je niet meteen het ergste denken… En hierin ligt juist het gevaar! Hoe eerder je de verschijnselen, die richting burn-out leiden, herkent, hoe makkelijker het is om het proces om te keren. Helaas is het zo dat je dit niet alleen kunt. Je hebt hierin je omgeving, je werk, je thuissituatie en hulp van buitenaf nodig. AANDACHT biedt een uniek, multidisciplinaire aanpak aan, gericht op jou als individu. Precies zoals onze coaching ook is. Dankzij onze jarenlange ervaring in coaching en burn-out herstel therapie voel jij je al na 1 midweek een ander mens. Ons Burn-out Herstel Centrum ligt middenin de natuur, in het Zuid-Limburgse heuvelland. Hier verblijf je, afhankelijk van wat je nodig hebt, één tot maximaal drie midweken intern. Weg uit je eigen omgeving. Focus op jezelf en je eigen proces. Uitgangspunt in onze behandeling is het ont-wikkelen van je ‘persoonlijke natuur’ in plaats van je gedrag aanpassen zodat je weer past binnen de ‘cultuur’ waar je vandaan komt.

burnout signalen

Wat maakt jou uniek

Leer jezelf opnieuw kennen

Ontdek waarom je bent wie je bent

Uniek in onze aanpak is de mogelijkheid om intern te verblijven in het Burn-out Herstel Centrum. Doordat je weg bent uit je eigen omgeving, word je gedwongen om de focus op jezelf te leggen. Geen afleiding van de thuissituatie, je werk, social media, etc.

Je komt dan los van de dagelijks verwachtingen en druk. Wij weten dat afstand nemen de sleutel is tot beter worden van je burn-out. Daarom is ons Burn-out Herstel Traject gericht op de combinatie van verblijf op locatie en intensieve dagelijkse coaching. De basis van onze behandeling is vanuit een multidisciplinaire aanpak: zowel mentaal als fysiek ga je aan de slag met je zelf. Dit intensief coachings- en begeleidingsprogramma wordt op maat samengesteld. Daarbij gaan we op persoonlijk vlak met je aan de slag om te achterhalen waarom je in de burn-out terecht bent gekomen.

coaching uniek
multidisciplinaire aanpak burn out herstel

Niet alleen mentaal, maar ook fysiek aan de slag

Multidisciplinaire behandeling van je burn-out

Lichamelijk weer in beweging komen

Naast het feit dat we je gaan helpen om je patronen te doorbreken, gaan we ook met je gezondheid aan de slag. Want een burn-out leidt vaak tot lichamelijke klachten. Zoals lage rugpijn, vermoeidheid, lusteloosheid, nekklachten, gewrichtspijnen. We hebben daarvoor een multidisciplinaire programma, dat we aanbieden. Onze bewegingsdeskundige gaat met jou persoonlijk aan de slag. Met een programma dat gericht is op wat voor jou passend is in beweging, inspanning en ontspanning.

En dat allemaal in een omgeving, die rust en ruimte uitstraalt. Onze ervaring leert dat wanneer je buiten je persoonlijke omgeving werkt aan je herstel, je sneller beter wordt. Zo kun je makkelijker je nieuwe levenspad vanuit jouw ‘IK’ bepalen.

Ga naar burnoutherstel.info

Alle informatie over burn-out, herstel en behandeling

Hoe werkt het?

Werkgevers zijn verplicht (Wet Verbetering Poortwachter) bij te dragen in de kosten. Daar hebben ze ook voordeel bij. Een goede begeleiding van een burn-out zorgt voor snel herstel, voorkomt terugval en je krijgt een betere versie van jezelf. 

De sleutel tot de oplossing van een burn-out ligt in het antwoord waarom je doet wat je doet. Door er achter te komen waarom deze patronen zijn ontstaan, kun je ze veranderen. En dit proces is voor iedereen uniek. Daarom vraagt een behandeling van burn-out om flexibiliteit en maatwerk. Gericht op het individu. Die je helpt om jezelf beter te begrijpen. Zodat je vanuit inzicht tot verandering komt. Je moet dus aan de slag in de fundamenten van je ZELF.

Coaching

Bewustwording, inzicht, verandering

Unieke multi-disciplinaire behandeling

Met ons burn-out herstel programma zijn we uniek in Nederland. Of je nu last hebt van een burn-out, werkstress of PTSS. Deze problematiek vraagt om een specialistische aanpak, die we hiervoor in het bijzonder en dankzij onze jarenlange ervaring hebben ontwikkeld. Onze aanpak voor het herstellen van burn-out is gericht op het individu en de daarbij behorende hulpvraag vanuit een multidisciplinaire focus. Je leert jezelf beter kennen. Je gaat begrijpen waarom je doet wat je doet. En door deze inzichten, ben je in staat om je eigen overtuigingen te veranderen in de overtuigingen, die beter bij jezelf passen. Een mooie persoonlijke groei. Want een burn-out is eigenlijk een groot cadeau: je moet hem alleen goed weten uit te pakken.

Symptomen bij burn-out

Burn-out symptomen ontstaan door een overbelast stress systeem. Lichaam en geest raken uit balans. Welke symptomen zijn daar het gevolg van…

Wat te doen bij burn-out?

Door alle adviezen, ervaringen en verhalen van anderen zie je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer… Wat werkt nu écht bij burnout…

Multidisciplinaire aanpak

Het is de combinatie van het mentale stuk, je overtuigingen en patronen, en de beweging, die onze aanpak zo succesvol maakt.

Herstel op een unieke locatie, middenin de natuur

Je komt terecht op een unieke locatie; Het Burn-out Herstel Centrum is gelegen in het heuvelland, omgeven door weilanden en fruitgaarden met uitzicht op de vallei bij het Drielandenpunt.

re-integratie begeleiding

Een goede re-integratie na een burn-out, zowel in je privéleven als ook op je werk, is voor je herstel essentieel.

onze specialisten

Als burn-out coach inspireren wij mensen hun talenten maximaal te benutten en hun kwaliteiten
nog verder te ont-wikkelen.

Coaching bij aandacht

Als je het beste uit jezelf wilt halen, niet het meeste...

Wat we nog meer doen:

Maatschappelijk Ontwikkelend Ondernemen

Zet ons in als vergadercoach

Ontdek je missie

Bedrijfsmaatschappelijk werk

Training Nieuw Leiderchap

Onze missie: Inspireren & Ont-wikkelen

AANDACHT betekent...

...aandacht voor jou. Voor wie je bent en waarom je bent wie je bent.

Door te inspireren. Je bewust te maken met inzichten. Door je te ont-wikkelen tot je pure kern. Dat is wat wij doen. Onze focus ligt op attitudeverandering. De barrières wegnemen, die je belemmeren om te doen wat je zelf heel graag wilt doen op jouw eigen authentieke wijze. Waardoor je op een andere manier in het leven komt te staan: vrijer en bewuster. Je krijgt de verantwoording over je leven terug. Je komt los van de ander. Je staat in jezelf. Waardoor echte verbinding ontstaat. 

Individueel

Onze coaching is 1 op 1. Géén groepssessies. Individueel, gericht op jouw persoonlijke groei!

verandering

Coaching, die je helpt te veranderen zodat het voor jou beter wordt. Vanuit vrijheid en zelfbeschikking.

midden in de natuur

AANDACHT ligt in het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland. Weg uit de drukte en het moeten. Terug naar puur: jezelf.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Dus onze coaching ook. Met een aanpak die we volledig afstemmen op wat jij nodig hebt.

Binnenkort bij ons mogelijk!

Persoonlijke ontwikkeling in Oostenrijk

Ook wij zijn volop in ontwikkeling en groei. Onze eigen wens om in de bergen te wonen, zijn we op dit moment aan het realiseren. Dit betekent dat in 2023 het mogelijk gaat worden om bij AANDACHT een persoonlijk ontwikkelingstraject te volgen in de bergen. We gaan de trajecten inrichten specifiek voor mensen die een stap verder willen maken in hun leven. Voor mensen die graag vanuit een hernieuwde blik op hunzelf hun volgende stappen in het leven willen gaan maken. Dit gaan we doen door je uit te dagen. Waarbij we de elementen van het landschap meenemen zodat jij jezelf echt leert kennen. Houdt onze website dus in de gaten!​

Contact

AANDACHT Inspireren & Ont-wikkelen

Schuttebergsweg 5 in Vaals

06-18 16 81 05

info@aandacht.tv